Стратегія розвитку професійних компетенцій виробничого персоналу підприємств харчової галузі
Анотація
Особливістю сучасного розвитку харчової галузі є безперервні техніко- технологічні інновації, організаційні нововведення. У зв'язку з цим стратегія випереджального навчання персоналу протягом усієї трудової діяльності є обов'язковою умовою функціонування кожного підприємства цієї галузі, основою побудови системи внутрішньофірмового навчання.
Ключові слова
професійна якість; трудові ресурси; робітничий потенціал; професійне навчання; підготовка кадрів; мобільність професійних кадрів; інноваційні технології; самореалізація; конкурентоспроможність на ринку праці; внутрішньовиробниче навчання
Повний текст:
PDFПосилання
- Поки немає зовнішніх посилань.
Статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства - Некомерційна - Без похідних творів 3.0 Неадаптована.
Науковий журнал "Український журнал прикладної економіки"
ISSN 2518-1742 (Online)
ISSN 2415-8453 (Print)