Стратегія розвитку професійних компетенцій виробничого персоналу підприємств харчової галузі

Lyubomyr Yosypovych Bilous

Анотація


Особливістю сучасного розвитку харчової галузі є безперервні техніко- технологічні інновації, організаційні нововведення. У зв'язку з цим стратегія випереджального навчання персоналу протягом усієї трудової діяльності є обов'язковою умовою функціонування кожного підприємства цієї галузі, основою побудови системи внутрішньофірмового навчання.

Ключові слова


професійна якість; трудові ресурси; робітничий потенціал; професійне навчання; підготовка кадрів; мобільність професійних кадрів; інноваційні технології; самореалізація; конкурентоспроможність на ринку праці; внутрішньовиробниче навчання

Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


Ліцензія Creative Commons
Статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства - Некомерційна - Без похідних творів 3.0 Неадаптована.

 

Науковий журнал "Український журнал прикладної економіки"

ISSN 2518-1742 (Online)

ISSN 2415-8453 (Print)